OSTROVIT Animal 8 Proteins
Maisto produktas milteliais su saldikliais
OstroVit Animal 8 Proteins yra aukštos kokybės produktas, kuriame yra aštuonių gyvulinės kilmės baltymų kompleksas, taip pat aprūpina organizmą fermentu laktaze ir multifermentiniu kompleksu DigeZyme®. Jis yra paruoštas patogių miltelių pavidalo, trijų skanių skonių variantų, kuriame nėra pridėtinio cukraus. Tai produktas, sukurtas sportininkams ir žmonėms, norintiems savo kasdienę mitybą papildyti vertingomis medžiagomis.
- Aukštos kokybės baltymų šaltinis – Viena maisto papildo porcija suteikia organizmui 28,3 g aštuonių gyvulinės kilmės baltymų komplekso, kuriame yra 4,7 g BCAA ir 10,8 g EAA.
- Sudėtyje yra Tolerase® L-laktazės – viena papildo porcija yra 200 FCC laktazės fermento šaltinis.
- DigeZyme® multienziminio komplekso šaltinis – vienoje maisto papildo porcijoje yra 15 mg multifermentinio komplekso DigeZyme®, kuris yra alfa amilazės, neutralios proteazės, taip pat laktazės, lipazės ir celiulazės šaltinis.
- Skanių skonių variantai – šokolado, vanilės ar braškių skonio gaminys džiugina gomurį ir suteikia nepakartojamo potyrio.
- Be pridėtinio cukraus – produkte yra mažai energijos turinčių saldiklių, kurie padeda sumažinti energijos kiekį.
- 1 porcija = 3 kaušeliai = 30 g .
- Efektyvumas – vienoje produkto pakuotėje yra 23 porcijos.
- Patogi forma – Produktas yra miltelių pavidalu ir užtikrina be problemų maisto papildo tiekimą – Tiesiog sumaišykite porciją su vandeniu ir jis paruoštas!
OstroVit Animal 8 Proteins – išsamus vertingų ingredientų šaltinis
Baltymai yra stambiamolekulinis cheminis junginys, sudarytas iš aminorūgščių liekanų, sujungtų peptidiniais ryšiais. Tai sudedamoji dalis, randama visuose gyvuose organizmuose ir žmogaus organizme sudaro apie 20% viso kūno svorio. Baltymai atlieka įvairias funkcijas, įskaitant. kuriant, transportuojant ar reguliuojant ir yra būtinas tinkamam kūno funkcionavimui.
OstroVit sudėtyje yra išrūgų baltymų, tokių kaip išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas arba išrūgų baltymų hidrolizatas, taip pat jautienos baltymų hidrolizatas, hidrolizuoti žuvų kolageno peptidai, pieno pasukų milteliai ir pieno baltymai, kurių sudėtyje yra kazeino frakcijų ir kiaušinių baltymų miltelių, ty aukštos kokybės šaltiniai. baltymų, kurie pasižymi geru tirpumu ir puikiu pasisavinimu žmogaus organizme.
Laktazė yra fermentas, atsakingas už laktozės, esančios tiek motinos, tiek gyvūninės kilmės piene, virškinimą. Junginys katalizuoja disacharido laktozės, dar vadinamos pieno cukrumi, hidrolizę į dvi paprastas cukraus molekules – gliukozę ir galaktozę. Žinduolių laktazė, dar vadinama β-D-galaktozidaze, yra fermentas, kuris natūraliai gaminamas plonosios žarnos epitelyje, o junginio trūkumas organizme gali turėti įvairių pasekmių, įskaitant: prisidėti prie laktozės netoleravimo atsiradimo. .
Virškinimo fermentai yra medžiagos, užtikrinančios tinkamą virškinimo procesų eigą organizme. Tai yra stambiamolekuliniai baltymai, atsakingi už sudėtingų junginių skaidymą į paprastesnes formas. Juos virškinimo sistemoje natūraliai išskiria virškinimo liaukos ir nors kiekvienas organas atsakingas už skirtingą fermentą, atskiri junginiai vienas kitą papildo, todėl svarbu, kad organizme jų netrūktų.
Multifermentinis DigeZyme® kompleksas, esantis OstroVit preparate, apima:
- α-amilazė , fermentas, atsakingas už polisacharidų skaidymą į paprastus cukrus, kurie vėliau absorbuojami iš virškinamojo trakto.
- Neutrali proteazė – fermentas iš peptidazių grupės, dalyvaujantis hidrolizėje, ty baltymų skaidyme į peptidus ir aminorūgštis.
- Laktazė – fermentas, reikalingas pieno ir pieno produktų virškinimui, kuris yra atsakingas už laktozės arba pieno cukraus skaidymą į gliukozę ir galaktozę.
- Lipazė – daugiausia kasoje gaminamų fermentų grupė, atsakinga už riebalų skaidymą, trigliceridų pavertimą riebalų rūgštimis ir gliceroliu.
- Celiuliazė – fermentas iš hidrolazių grupės, katalizuojantis ryšius tarp celiuliozėje esančių gliukozės molekulių, todėl susidaro gliukozė.
Sudedamosios dalys:
Išrūgų baltymų koncentratas iš pieno [yra lecitinų (1); sojų lecitinai (2)], išrūgų baltymų izoliatas iš pieno [yra lecitinų (1); sojų lecitinai (2)], sviesto pienas milteliuose, jautienos baltymų hidrolizatas, pieno baltymai, kurių sudėtyje yra kazeino frakcijų, žuvų kolageno peptidai (hidrolizuoti), kvapiosios medžiagos, išrūgų baltymų hidrolizatas iš pieno , kiaušinių baltymų milteliai, dažikliai: burokėlių sulčių koncentratas milteliuose, tirštikliai : ksantano derva, akacijos derva; emulsiklis: lecitinai, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K; mikrogranuliuota β-galaktozidazė (Tolerase® L-laktazė), kelių fermentų kompleksas DigeZyme®.
Priklausomai nuo naudojamo lecitino tipo, 1-2 simbolis.
Produkte gali būti sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, javų, kurių sudėtyje yra glitimo, vėžiagyvių.
Mitybos faktai
Veikliosios medžiagos | Porcijoje | 2 porcijose |
---|---|---|
8 gyvulinės kilmės baltymų kompleksas | 28,3 g | 56,6 g |
Laktazės fermentas | 200 FCC* | 400 FCC* |
DigeZyme®, įskaitant: | 15 mg | 30 mg |
– α-amilazė | 360 DU | 720 DU |
– Neutrali proteazė | 90 PC | 180 PC |
– Laktazė | 60 ALU | 120 ALU |
– Lipazė | 3 FIP | 6 FIP |
– Celiuliazė | 16,5 CU | 33 CU |
*FCC – maisto cheminių medžiagų kodeksas
Maistinė vertė | Porcijoje | 2 porcijose | 100 g |
---|---|---|---|
Energetinė vertė | 474 kJ / 113 kcal | 948 kJ / 226 kcal | 1580 kJ / 377 kcal |
Riebalai | 0,9 g | 1,9 g | 3,1 g |
– įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis | 0,4 g | 0,8 g | 1,3 g |
Angliavandeniai | 3,6 g | 7,2 g | 12 g |
– įskaitant cukrų | 2,7 g | 5,5 g | 9,1 g |
Baltymai | 22 g | 44 g | 73 g |
Druska | 0,18 g | 0,36 g | 0,60 g |
Vartojimas:
Vieną produkto porciją 30 g (3 kaušelius) ištirpinkite 200 ml vandens. Priklausomai nuo jūsų poreikių, vartokite 1-2 porcijas per dieną.
Įspėjimai! Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Svarbu sveika ir subalansuota mityba. Maisto produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Jei esate nėščia, planuojate pastoti ar maitinate krūtimi, prieš vartodami šį produktą pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Prieš pradedant vartoti, rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.
Gamintojas: OstroVit Sp. z o.o., ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrow, Lenkija.
Kilmės šalis: Lenkija.
Atsiliepimai
There are no reviews yet