4+ NUTRITION – Micellar+ Casein
Maisto produktas milteliais su saldikliais
MICELLAR + yra lėtai išsiskiriantis baltymų šaltinis, skatinantis baltymų sintezę ir ribojantis katabolinius reiškinius. MICELLAR + sudaro pieno kazeinai, turintys gerą aminorūgščių profilį ir didelę biologinę vertę. Kazeinų piene yra didelių sferinių agregatų, vadinamų micelėmis, pavidalu. Jie susideda iš kitų mažesnių sferinių dalelių, požąstelių, kurias savo ruožtu sudaro daug kazeino molekulių. Yra žinomi 4 skirtingi baltymai: αs1-kazeinas, αs2-kazeinas, β-kazeinas ir k-kazeinas. Kazeinai, išskyrus k-kazeiną, linkę nusodinti esant kalcio jonams. Kad taip neatsitiktų, naudojama k-kazeino struktūra, kuri veikia kaip skydas apsaugant kitus baltymus nuo kalcio jonų ir priverčiant įvairias miceles atstumti vienas kitą.
PORCIJOJE |
30 G |
KALORIJOS |
111 KCAL |
BALTYMAS |
26 G |
Angliavandeniai |
1.9 G |
– KURIŲ CUKRAUS |
1.9 G |
RIEBALAI |
0.2 G |
– IŠ KURIŲ RIEBIOSIOS RIEBALŲ RŪGŠTYS |
0.1 G |
SKAIDULOS |
0 G |
Druska |
0.06 G |
B6 VITAMINAS |
0.84 G (60% RMV*) |
B2 VITAMINAS |
0.84 G (60% RMV) |
B1 VITAMINAS |
0.66 G (60% RMV) |
*RMV – referencinė maistinė vertė
Sudėtis
Miceliniai kazeinai (pienas), kvapiosios medžiagos; emulsiklis: sojos lecitinas, saldiklis: sukralozė; vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), vitaminas B2 (riboflavinas), vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas).
Vartojimas
Sumaišykite 3 samtelius (30 g) 200-350 ml vandens, vaisių sulčių ar nugriebto pieno ir vartokite kartą per dieną. Norėdami optimaliai naudoti, praleiskite per 30 minučių nuo treniruotės pabaigos.
Gamintojas
International Sport Nutrition S.R.L.
Riviera Maestri del Lavoro 20/4
35127 Padova (PD) ITALIJA
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.